– Realizator: Autoritățile și reprezentanții patronatelor din domeniul hoteluri-restaurante discută, în acest sfârșit de săptămână, condițiile în care s-ar putea deschide în curând și spațiile interioare ale restaurantelor. Restricția nu a putut fi ridicată la termenul avansat anterior, 1 iulie, din cauza evoluției negative a epidemiei de COVID-19, cu peste 300 de cazuri zilnic în ultimele două săptămâni. Şeful Direcției generale pentru turism din Ministerul Economiei, secretarul de stat Răzvan Pîrjol, a explicate la Radio România Actualități că sunt luate în calcul reguli similare cu cele impuse pentru redeschiderea teraselor:
Răzavn Pîrjol: Un număr clar și cert de persoane la interior. Deci, astea sunt nişte propuneri pe care le vom discuta în aceste zile şi cu Ministerul Sănătăţii. Încercăm să avem, bineînţeles, aceleași reguli de distanţare fizică, de utilizare a măștii în momentul servirii, de a avea fluxuri foarte clare de persoane, deci, intrări și ieșiri separate.#HUN/pvelisar
RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (4 iulie)