Dans, muzică experimentală și land art vizibil pe Google Maps într-un spațiu uitat, recucerit de natură
Întâlniri în spații abandonate, nerevendicate, ale nimănui. Grupuri se coalizează uneori pentru o cauză, alteori doar pentru a se abandona în transa unor mișcări care se auto-generează, ca răspuns reflex, repetitiv, la un ritm ritualic. Decupați pentru o vreme dintr-un context formal, artiștii se transformă în peisaj, dispăruți într-un univers vegetal cu reguli proprii.
O comunitate artistică coagulată în jurul colectivului TechnoFields, inițiat de coregrafa Andreea David, își așteaptă publicul timp o lună în Delta Văcărești, pentru o serie de intervenții culturale și dezbateri pe teme post și trans umaniste, pornind de la ideea hibridizării umanului cu tehnologia și natura. Ne abandonăm unui spațiu obiectiv, care anulează orice atribut socio-cultural, primindu-ne ca pe niște simple forme de viață, alături de copaci, iarbă, melci sau păsări. Intrăm în peisaj. Apoi ne pierdem în el.
Intervențiile artiștilor sunt neinvazive și nu vor avea impact negativ asupra peisajului, asupra speciilor sau a habitatelor.
Raluca Oancea (Nestor), critic, curator și lector UNArte, va modera o serie de dezbateri interdisciplinare deschise publicului, cu teoreticieni, filosofi, artiști, specialiști de mediu, urmărind tematici precum impactul real al artei contemporane asupra societății, noi abordări vizuale ale peisajului (natural sau urban), medierea relației dintre om și natură cu ajutorul artei și tehnologiei în paradigma postumanistă.