Este un aperitiv la graniţa dintre dulce şi sărat, care arată suficient de spectaculos ca să îl punem pe masa de Revelion. Deşi a trecut Revelionul 🙂 mai vin şi alte petreceri.
Se prepară foarte simplu:
400 grame cremă de brânză
100 grame caşcaval ras
50 grame nuci
50 grame caju
50 grame agrişe uscate
50 grame merişoare uscate
Crema de brânză se amestecă cu caşcavalul ras. Se macină nucile şi nucile caju, se amestecă cu agrişele şi merişoarele. Jumătate din amestec se omogenizează în crema de brânză. Se formează un rulou care se înveleşte în folie de plastic şi se dă câteva ore la frigider.
Înainte de a fi servit, se scoate din folia de plastic şi se tăvăleşte prin restul de amestec de nuci şi fructe uscate. Se serveşte pe un platou, cu crackers sau orice alt tip de biscuite.
Poftă bună!
Daniela Sîrbu
RADOR, 3 ianuarie