CFR va pune în circulaţie Trenurile Zăpezii, pentru staţiunile de pe Valea Prahovei şi pentru Vatra Dornei

CFR va pune în circulaţie, începând de luni, Trenurile Zăpezii, pentru staţiunile de pe Valea Prahovei şi pentru Vatra Dornei, în judeţul Suceava. Oferta este valabilă de lunea până joia, iar preţurile biletelor sunt mai mici cu 25%.
Sunt 32 de garnituri InterRegio incluse în oferta Trenurile Zăpezii, cu rute care asigură legătura marilor orașe din țară cu stațiunile de pe Valea Prahovei și Vatra Dornei. Oferta Trenurile Zăpezii înseamnă practic o extindere a reducerilor la prețurile biletelor, acum valabilă doar pentru zilele de weekend, în paralel cu îmbunătățirea timpilor de călătorie, astfel încât, mai ales pentru cei care practică sporturile de iarnă, trenul să devină o alternativă mai atractivă la transportul cu mașina și cozile de pe DN1.

Ada Meseșan, purtător de cuvânt CFR Călători: Tarifele pe Trenurile Zăpezii, care circulă între 10 ianuarie – 28 februarie, au o reducere de 25%. La ora actuală, București Nord – Braşov, cu Trenurile Zăpezii, preţul este de 37 de lei.

Pe magistrala Bucureşti – Braşov, linia de tren este modernizată până la Predeal, anul acesta urmând să fie lansată licitația și pentru refacerea tronsonului Predeal – Brașov./aburtica/dsirbu

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 8 ianuarie