„24.000 de prieteni ai Ucrainei” și un abonament de 24 de dolari — Ministerul Transformării Digitale  lansează un proiect pentru Ziua Independenței

Ca parte a proiectului „24.000 de prieteni ai Ucrainei”, programat pentru Ziua Independenței, binefăcătorii din toate țările se pot înscrie pentru un abonament lunar la UNITED24 pentru o taxă simbolică de 24 USD.

Acest lucru a fost anunțat de viceprim-ministrul – ministrul transformării digitale Mykhailo Fedorov.

„De ce exact 24? La urma urmei, acest număr este de mare importanță pentru fiecare ucrainean. 24 august este Ziua Independenței Ucrainei. Pe 24 februarie a început o ofensivă de amploare a trupelor rusești. 24 de ore pe zi, armata ucraineană apără  statul nostru”, a scris Fedorov.

Vă puteți înscrie pentru o donație lunară prin intermediul linkului.

La 17 mai 2022, președintele Ucrainei Volodymyr Zelenskyi a semnat un decret care susține inițiativa de a înființa brandul național United 24. Scopul este de a uni eforturile partenerilor internaționali de a sprijini Ucraina în protecția independenței, integrității teritoriale și suveranității, cât şi în reconstrucţia postbelică.

Fotbalistul Andriy Shevchenko, actorul Liev Schreiber, directorul Balenciaga Demna Gvasalia și membrii trupei rock americane Imagine Dragons au devenit ambasadori United 24.

Eugen Cojociu, Radio Romania International