Calendarul evenimentelor, 30 iunie – selecțiuni

EVENIMENTE INTERNE

– Președinție

* Bruxelles, Regatul Belgiei: Preşedintele Klaus Iohannis participă la reuniunea Consiliului European – ora 10:30 (ora României)

– Senat

* Masa rotundă ‘Sănătatea vine la tine’, prilej cu care sunt anunţate rezultatele caravanei ‘Sănătatea vine la tine’ organizată de Asociaţia Pacienţilor Cronici din România – ora 10:00, Senatul României, Sala Avram Iancu. Participă prof. dr. Adrian Streinu Cercel, președintele Comisiei pentru Sănătate din Senatul României

-Guvern

*Programul premierului Marcel Ciolacu

  • ora 10:00 – Ședință de Guvern –  Declarațiile susținute de prim-ministrul Marcel Ciolacu la începutul ședinței vor fi transmise live pe conturile de Facebook și YouTube ale Guvernului și pe canalul unic de distribuție al Palatului Victoria. Briefingul susținut la finalul ședinței de Guvern va avea loc la ora 13:00; briefingul va fi transmis live pe canalele oficiale ale Guvernului.
  • ora 12:00 – Participare la ceremonia de lansare a Programului de Internship al Guvernului României – ediția 2023 – la Palatul Victoria. Ceremonia va fi transmisă LIVE pe conturile de Facebook și YouTube ale Guvernului și pe canalul unic de distribuție al Palatului Victoria

– Ministere

* Programul Ministrului Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu:

-Galați:

  • ora 10:30, participare la ceremonia de lansare la apă a primei nave multirol de căutare și salvare pe mare, care intră în dotarea IGSU, Șantierul Naval Damen, mun. Galați. Jurnaliștii interesați să participe la eveniment sunt așteptați la Șantierul Naval Damen, începând cu ora 10:00.