Premierul Marcel Ciolacu va merge vineri la Complexul Energetic Hunedoara

Premierul Marcel Ciolacu va merge, mâine, la Complexul Energetic Hunedoara pentru a-i asigura pe salariaţii de acolo că îşi vor primi banii la timp, iar compania nu va intra în faliment. Ajutorul financiar va fi acordat, luni, în cadrul unei şedinţe extraordinare a Executivului – a anunţat Marcel Ciolacu, la începutul şedinţei de Guvern de astăzi.
Marcel Ciolacu: Complexul Energetic Hunedoara. Este vorba de a proteja locurile de muncă a celor 2.000 de angajați. Mâine voi mă voi duce personal acolo pentru a-i asigura pe oameni că își pot continua activitatea şi că își vor primi salariile în continuare pentru munca depusă.
Realizator: Reamintim că situaţia Complexului Energetic Hunedoara este una extrem de dificilă, întrucât veniturile obţinute din vânzarea energiei sunt mult mai mici decât cheltuielile de producţie. Acest Complex mai are aproximativ 2.000 de angajaţi care lucrează la cele patru exploatări miniere şi la Termocentrala Paroşeni, ne-a informat redactorul RRA Andrei Şerban. /RADOR RADIO ROMÂNIA/amirea/ctuluc

 

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂȚI (28 septembrie)