Actorul Kevin Spacey a fost internat pentru scurt timp în spital cu suspiciunea de atac de cord

Actorul american Kevin Spacey a fost internat pentru scurt timp în spital cu suspiciunea de atac de cord, potrivit mai multor mass-media americane. Actorul a fost invitat la un festival de film din Uzbekistan când a simțit, în timp ce ținea un discurs, „întregul braț stâng amorțindu-i aproximativ opt secunde”, relatează în special „The Sun” și „Los Angeles Times”.
Din fericire pentru vedeta serialului „House of Cards” și a filmului „American Beauty”, în cele din urmă nu au fost detectate probleme cardiace. „Totul s-a dovedit a fi complet normal și, desigur, sunt recunoscător că nu a fost nimic mai grav”, a declarat actorul după încheierea investigaţiilor medicale.
Kevin Spacey, exonerat în luna iulie de toate cele nouă acuzații de natură sexuală aduse împotriva lui la sfârșitul procesului său de la Londra, a putut chiar să se întoarcă la festivalul uzbec. Potrivit site-ului web al evenimentului, Spacey a declarat după ieşirea din spital: „De asemenea, m-a făcut cu adevărat să realizez cât de fragilă este viața pentru noi toți și cât de important este să fim uniţi, să ne susținem unii pe alți”. (www.lefigaro.fr – 5 octombrie)/rcostea

RADOR RADIO ROMÂNIA (6 octombrie)