Programul Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav ar putea fi prelungit începând cu 1 noiembrie

Realizator: Mihaela Enache – Programul Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav ar putea fi prelungit începând cu 1 noiembrie. Toate demersurile au fost făcute și este așteptat un răspuns ferm de la autoritățile aeriene implicate – a explicat pentru Radio România Brașov FM directorul aeroportului, Alexandru Anghel.
Alexandru Anghel: Am văzut ce trebuie să completăm. Ne-am făcut fiecare partea de analiză, de adecvare resurse, asta însemnând și oameni, și pregătire-instruire. Noi, ca aeroport, ne-am mărit organigrama. Suntem pregătiți pentru o extindere de program de la începutul lunii noiembrie. Din punct de vedere al serviciilor de navigație aeriană, furnizorul de servicii ultima adresă spunea că este pregătit să ofere programul extins, așa cum le-am solicitat. Deci, la ora aceasta, din punctul meu de vedere, din toate datele pe care le avem putem, spune că se poate extinde programul, dacă nu intervine altceva.
Realizator: Orarul de funcționare ar fi unul adaptat solicitărilor companiilor aeriene, a precizat Alexandru Anghel, cu excepția zilelor de luni și sâmbătă, când programul se va încheia tot la ora 19:00. În celelalte zile ar fi activitate în intervalul orar 7:00-23:00./RADOR RADIO ROMÂNIA/abranescu/asalar

(RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂȚI – 14 octombrie)