Angelo Bruschini, chitaristul Massive Attack, a murit

Chitaristul trupei Massive Attack, Angelo Bruschini, a murit după o lungă luptă cu cancerul pulmonar, la vârsta de 62 de ani, a informat trupa britanică de trip hop, pe profilul de X.
„Un talent extraordinar de genial și excentric. Este imposibil de cuantificat contribuția ta la succesul Massive Attack. Cât de norocoși am fost să ne împărtășim viețile împreună cu tine”, scrie în postare.
Angelo Bruschini s-a născut la Bristol, în Anglia, și s-a alăturat Massive Attack în anii ’90. A mai lucrat cu The Numbers, Rimshots și Blue Airplanes și a produs albumul omonim al trupei de rock alternativ Strangelove, în 1997. De asemenea, a cântat la chitară melodia lui Jane Taylor, „Blowing This Candle Out”, lansată în 2005.
În iulie anul trecut, chitaristul și-a anunțat boala într-o postare pe Facebook, spunând că mai mulți specialiști i-au urat ”baftă”. „Am avut o viață fantastică, am văzut lumea de multe ori, am întâlnit mulți oameni minunați, dar ușa se închide, cred că voi scrie o carte”, a spus Angelo Bruschini. (www.rainews.it – 25 octombrie 2023)/oavram