Centura Capitalei, blocată de protestul transportatorilor de mărfuri

Transportatorii de mărfuri protestează spontan acum pe Centura Capitalei, în paralel cu negocierile de la Guvern. Circulația este aproape blocată la Pantelimon, între Autostrada Soarelui și DN2. Aflăm mai multe informații acum, în direct, de la reporterul nostru Alexandru Lancuzov. Bună dimineața!

Reporter: Bună dimineața! Circulație paralizată pe Centura București, pe tronsonul dintre Autostrada Soarelui și DN2 Afumați, unde centura are o singură bandă pe sens și restricții din cauza lucrărilor de modernizare abandonate, nu se avansează de minute bune.

Sunt echipaje în această intersecție de la Poliția Rutieră Ilfov care încearcă măcar să deblocheze intersecția pe sensul dinspre Pantelimon către Glina. Transportatorilor de pe Centură li se alătură și cei care au plecat din parcările de pe autostrada A1 București-Pitești și intră pe centură.

Practic, sunt zeci de șoferi de camioane care protestează și astăzi spontan și blochează practic circulația. Iar o altă zonă cu trafic mult îngreunat în țară este la Cluj, pe DN1, drum foarte aglomerat între Gilău și Florești. Realizator: Mulțumesc, Alexandru Lancuzov!/RADOR RADIO ROMÂNIA/eradu

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂȚI – 11 ianuarie