Trei cazuri de violenţă în şcoală au avut loc în judeţul Mureş, într-o singură lună

Trei cazuri de violenţă în şcoală au avut loc în judeţul Mureş, într-o singură lună. Ultimul s-a petrecut în urmă cu două zile la un liceu din Reghin. Circumstanţele exacte sunt încă cercetate atât de conducerea liceului, cât şi de poliţie. Directorul adjunct al liceului, Ioan Marcu.
Ioan Marcu: S-au dus în spate să povestească vizavi de tachinările care au avut loc ntre ei. Încă nu ştim, suntem în proces de cercetare, doar atâta că a fost bătut sau s-au bătut. Copilul, victima, a părăsit unitatea şcolară fără să anunţe pe nimeni, a anunţat-o pe mama şi s-a dus la spital ca ar fi fost lovit la cap si câteva contuzii pe corp. Am anunţat poliţia, a anunţat-o doamna directoare.
Realizator: Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de lovire şi alte violenţe. Reamintim că, la începutul lunii martie, un elev de la un colegiu din Târgu Mureş a stat 24 de ore în arest pentru că şi-a lovit diriginta. Două săptămâni mai târziu, alt elev de la un liceu din Sighişoara a fost reţinut de poliţişti după ce şi-a lovit cu brutalitate un coleg, în timpul pauzei./RADOR RADIO ROMÂNIA/denisse

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (5 aprilie)