Kate Middleton ar fi fost operată de o echipă de medici de la Policlinica „Gemelli” din Roma

Kate Middleton ar fi fost operată la Clinica din Londra de o echipă medicală de la Policlinica „Gemelli” din Roma. Ultimele zvonuri nu vin de la tabloidele engleze, ci din Italia, de la săptămânalul „Gente”. Operația abdominală la care a fost supusă Prințesa de Wales în ianuarie a avut loc la London Clinic din capitala Angliei și a rămas multă vreme un mister.
Kate a făcut anunțul șocant al bolii sale la sfârșitul lunii martie. În videoclipul publicat online, soția Prințului William a declarat că, dacă a fost inițial exclusă afecțiunea tumorală, în urma intervenției chirurgicale a fost diagnosticată cu cancer. Cu aceeași ocazie, prințesa a explicat că face chimioterapie preventivă.
Alegerea lui Kate de a dezvălui totul a fost foarte apreciată de sudiții englezi. Printre altele, după anunțul său, vizitele pe pagina de internet a Sistemului Național de Sănătate britanic dedicat simptomelor cancerului au crescut exponențial: în medie una la trei secunde.
Absența îndelungată de pe rețelele de socializare a dat naștere la cele mai disparate ipoteze despre starea sa de sănătate.
Apoi, scandalul izbucnit în urma publicării unei fotografii retuşate care o înfăţişează pe Prinţesa de Wales în compania copiilor ei de Ziua Mamei.
Între timp, Middleton a revenit pe rețelele de socializare pentru a-i face urări prințesei Charlotte, cea de-a doua fiică a sa, care împlinește 9 ani. Fotografia oficială a fetiței a fost făcută, conform tradiției, chiar de mama ei Kate.
În avanpremierele revistei se vorbește și despre condițiile de sănătate ale regelui Charles al III-lea, care se luptă și el cu o tumoră. Însă, nu cancerul de prostată îl afectează în mod deosebit în acest moment, ci mai degrabă durerea din oase care nu i-ar da pace.
Revista „Gente” susține că a vorbit cu surse apropiate familiei regale britanice, care ar nega asigurările asupra sănătății suveranului britanic făcute publice prin comunicatul trimis de Palatul Buckingham, care anunța revenirea regelui Charles la angajamentele publice. (www.ansa.it – 3 mai)/oavram

RADOR RADIO ROMÂNIA (3 mai)