Sâmbătă 11 mai 2024, pe cel mai mare stadion din România, Arena Naţională, FCSB a sărbatorit câştigarea Campionatului 2023-2024, în faţa a 54.673 de spectatori. Recordul de asistență pe Arena Națională era de 54.364 de oameni, la meciul dintre România și Finlanda din preliminariile EURO 2016. Cu aceasta ocazie s-a demonstrat definitiv cine e Steaua în inimile suporterilor!

Atmosfera de pe stadion a fost una de sărbatoare şi a început înca de la primele ore ale amiezii când suporterii au început să curgă în valuri către Arena Naţională pentru a sărbători alături de favoriti câştigarea Campionatului. Stadionul a fost umplut pâna la refuz şi cu toate că a fost anunţat un numar oficial de spectatori, se vedeau oameni care stăteau pe scari sau pe culoarele dintre inele, ceea ce mă face să cred că numărul neoficial de spectatori a fost mult mai mare.

Meciul cu CFR Cluj a fost unul făra miza, insa, cu toate ca FCSB a pierdut cu 1 la 0, nimeni, dar chiar nimeni nu a a părasit stadionul aproape o ora, sărbătorind alaturi de echipa iubita acordarea cupei de campioni ai sezonului 2023-2024, dupa o pauză de 9 ani.

Cea mai iubita echipa din România a fost încurajata atât de Peluza Nord (cei ramasi langa FCSB, inca de la marea ruptura de clubul armatei), cât şi de zeci de mii de fani, printre care am văzut familii cu copii mici, oameni în vârsta, dar şi multi adolescenti. Un spectacol în toata regula, demn de o Campioană.

După toate acestea ramane întrebarea: Cine este Steaua?

„Steaua suntem noi!” sau „Steaua Bucureşti” au scandat peste 50.000 de suflete aflate pe Arena Naţională, demonstrând ce mai era de demonstrat… daca cineva mai avea dubii!

Articol (foto/video): Marius Tanase