Radio România Oltenia Craiova lansează proiectul cultural Be with me

În cea de a doua zi a Festivalului Internațional Shakespeare – Craiova 2024, Radio România Oltenia Craiova lansează proiectul cultural Be with me – proiect care aduce în atenția publicului tineri cu vârste între 15 și 20 de ani, care sunt pasionați de arte, cu toate că și-au ales o altă carieră.
Vineri, 17 mai, de la ora 9:00, proiectul este deschis de primul vernisaj, al lui David Brandt – By art’s hand. David Brandt este elev în clasa a zecea la secția mate-info a Colegiului Național Carol I din Craiova și dorește să urmeze automatica la București. În clasa a IV-a David a fost campion național la arte marțiale.
Lucrarea de referință a vernisajului este portretul lui William Shakespeare înrămat personal de către Emil Boroghină, pentru ediția din acest an a Festivalului. Emil Boroghină este fondatorul Festivalului Shakespeare și va fi prezent la vernisaj spre a ne aminti de sonetele Marelui Will.
Domnia sa va fi însoțit de către actualul director al Festivalului Shakespeare, Vlad Drăgulescu, aceste prezențe confirmând, încă o dată, implicarea permanentă a radioului public în viața culturală a Cetății Banilor.
Așadar, vineri, 17 mai, în foaierul Radio România Oltenia Craiova, Bulevardul Știrbei Vodă, nr.3, Craiova, By art’s hand – vernisaj David Brandt, 17 ani, cu participarea extraordinară a lui Emil Boroghină și Vlad Drăgulescu, cei cărora le datorăm permanența lui Shakespeare în Craiova.

RADOR RADIO ROMÂNIA, 13 mai