Vladimir Putin a declarat că este imposibilă limitarea accesului la fluxul de informații în lumea modernă

Limitarea accesului la fluxul de informații în lumea de astăzi este nerealistă, iar lupta împotriva informațiilor nedorite este posibilă numai într-un spaţiu informaţional mult mai eficient, a declarat președintele rus, Vladimir Putin, luând cuvântul la o întâlnire la Hanoi cu absolvenți ai universităților sovietice și ruse.

„Este imposibil să se limiteze accesul la un flux uriaș de informații. Există doar o singură modalitate de a depăși tendințele negative asociate cu aceasta, și anume, să devii mai convingător în domeniul informațional” – a spus liderul rus, subliniind că există astfel de posibilităţi atât pentru Rusia, cât și pentru Vietnam.

Vladimir Putin a atras atenția asupra faptului că în activitatea cu tinerii trebuie să se țină pasul cu vremurile. „Aceasta nu trebuie să fie plictisitoare și nu trebuie să fie ineficientă și, cel mai important, să nu fie formală. De îndată ce tinerii simt formalismul, această activitatea își pierde sensul, mai ales în lumea modernă conectată cu internetul și accesul liber la orice informație” – a explicat președintele Federației Ruse./ssirbu/denisse

https://tass.ru/obschestvo/21154285

www.tass.ru – 20 iunie