La 15 ani de la moartea sa, familia lui Michael Jackson îi aduce un omagiu

Pe 25 iunie 2009, Michael Jackson a fost găsit mort. 15 ani mai târziu, familia lui i-a adus un omagiu prin mesaje pe rețelele de socializare.
Prince Jackson, fiul Regelui Pop, scrie: „Mi-e dor de tine, tată. Lumea era un loc mai bun când erai aici”. La rândul ei, Toya Jackson, sora vedetei, a publicat: „Ai schimbat lumea în atâtea feluri cu un talent atât de imens! Te iubim ! Ne va fi mereu dor de tine”.
Câțiva dintre frații lui Michael Jackson l-au omagiat și ei. Tito a postat o fotografie alb-negru în care afirmă că este el „este întotdeauna în inimile (lor)”. Jackie mărturisește că este „greu de crezut că au trecut deja 15 ani (…) Ne este dor de tine în fiecare zi”.
Nepotul cântărețului, TJ Jackson, fiul lui Tito, s-a gândit și el la unchiul său: „Îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine. Mă voi simți mereu cel mai norocos nepot din lume că te-a avut ca inspirație și că mi-a dat putere”.
Jaafar, un alt nepot al lui Michael Jackson, îl va interpeta în cinema în curând. Lansarea filmului este programată în 2025. (www.lesoir.be – 26 iunie)/rcostea

RADOR RADIO ROMÂNIA (27 iunie)