Informații din trafic

Realizator: Cristian Bâcâin – În judeţul Mehedinţi, pe DN 6, în localitatea Şimian, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate mai multe autoturisme. Câte victime sunt şi când va fi reluat traficul – aflăm de la subcomisar de poliţie State Dalia, de la Centrul Infotrafic.
Dalia State: În această dimineață s-a produs un accident rutier mortal, în care au fost implicate cinci autoturisme. În urma impactului au rezultat patru victime, dintre care o persoană a decedat; celelalte trei au fost transportate la spital cu multiple leziuni. Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers. Se estimează reluarea normală a traficului după ora 8:30.
Realizator: Poliția Rutieră le recomandă șoferilor să conducă prudent în condițiile unui carosabil umed, iar atunci când plouă torențial și vizibilitatea este redusă, viteza de deplasare nu trebuie să depășească 30km pe oră în localități și 50km pe oră în afara acestora. Cum se circulă la această oră?
Dalia State: Vă informez că, în general, se circulă pe un carosabil umed, cu precipitații sub formă de ploaie în cea mai mare parte a țării, iar valorile de trafic sunt normale, chiar scăzute pe multe artere rutiere. În schimb, zona capitalei mai este și în această dimineață ușor aglomerată la intrarea în municipiul București, pe DN 4, în zona localității Popești-Leordeni, spre intrarea în capitală, dar și pe DN 1A, dinspre Mogoșoaia către intrarea în București. Totodată, ușor îngreunat se circulă și pe centura municipiului București, în general în localitățile Bragadiru, Jilava, Pantelimon și Tunari. Conduceți, așadar, cu multă prudență, asigurându-vă foarte bine înainte de fiecare manevră pe care o efectuați./RADOR RADIO ROMÂNIA/rpatulea/asalar

 

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂȚI (3 iulie)