Festivalul Neversea îşi deschide porţile pe plaja din Constanţa

„Radiojurnal” – Realizator: Laurenţiu Văduva – Festivalul Neversea îşi deschide porţile pe plaja din Constanţa. Organizatorii estimează că 70 de mii de oameni vor participa zilnic la cel mai mare eveniment care are loc pe o plajă din Europa. Festivalul se desfăşoară în condiţii de securitate maximă, fiind anunţate măsuri speciale, după cum precizează maiorul Ana-Maria Burchi, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române.
Ana-Maria Burchi: Peste 250 de jandarmi se vor asigura că participanții vor fi în siguranță în cele patru zile și patru nopți de Neversea. O atenție deosebită se va acorda zonelor apropiate locului de desfășurare a evenimentului, inclusiv zonele de acces pentru preîntâmpinarea eventualelor aglomerări de persoane și săvârșirii faptelor antisociale. De asemenea, vor fi constituite echipe mobile de intervenție, echipaje, cu câini de serviciu 24 de ore din 24. Nu vom tolera nicio abatere de la normele legale. Îndemnăm pe toți cei prezenți să respecte legile și regulamentele în vigoare și să se comporte responsabil.
Realizator: În cele patru zile de festival, poliţiştii rutieri îşi vor intensifica activitatea pe arterele principale, pentru fluidizarea traficului şi prevenirea accidentelor. De asemenea, forţele de ordine vor acţiona pentru prevenirea şi combaterea traficului şi consumului de substanţe interzise, cu ajutorul unor echipaje canine specializate, detaşate pe litoral în sezonul estival, transmite corespondentul RRA Sorin Cealera./RADOR RADIO ROMÂNIA/rpatulea/ilapadat

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (4 iulie)