Kate și William, puşi în dificultate cu privire la educația prințului George

Cei trei copii ai cuplului Prințul William – Kate Middleton cresc și cei doi părinţi doresc să facă cele mai bune alegeri în ceea ce privește educația lor. Kate și William ar avea dificultăți în a ajunge la un acord cu privire la educația care trebuie acordată prințului George, cel mai mare dintre cei trei copii, acum în vârstă de 10 ani. Potrivit unei surse apropiate palatului de la „The Mirror”, Prințul William și-ar dori să-și vadă fiul urmând același drum ca el mergând peste câțiva ani să locuiască la internat, la Eton College. Stabilimentul este foarte celebru, dar nu o convinge pe Kate Middleton, potrivit acestei surse. Soția prințului William este mai orientată spre ideea unei așa-numite educații „clasice”. Kate Middleton a avut și o experiență foarte proastă cu internatul, spre deosebire de soțul ei. „Ea a fost foarte prost tratată când era la internat și are amintiri groaznice despre asta. Se teme că i se va întâmpla același lucru și lui George și preferă să-l ducă la școală în fiecare dimineață și să-l ia seara. Chiar dacă contravine tradiției”, informează sursa, o apropiată a Palatului Regal.
Kate Middleton a petrecut doar un semestru la internatul Downe House din Berkshire înainte de a dori să-și schimbe şcoala. În loc de Eton College, Kate Middleton sugerează ca fiul ei să meargă la Marlborough College din Wiltshire, o școală care acum este mixtă și mai ales mai modernă.
Prințul George, în vârstă de 10 ani, este cel mai mare dintre frați. Drumul pe care îl va urma îl va ghida puternic pe cel al surorii sale Charlotte, în vârstă de 9 ani, și pe al fratelui său Louis, în vârstă de 6 ani. (www.lesoir.be – 10 iulie)/rcostea

RADOR RADIO ROMÂNIA (11 iulie)