Cântăreața de country Ingrid Andress își cere scuze după ce a masacrat imnul american: „Eram beată”

Scuze binevenite. Cântăreața country Ingrid Andress a vorbit marți și și-a cerut scuze după ce a masacrat literalmente imnul american, relatează BFMTV. Înaintea unui meci de baseball din Texas (SUA), artista a cântat imnul național pe stadionul Arlington, performanță descrisă drept „cea mai proastă din istorie”. Interpretarea agitată, slabă și plină de note false a cântăreței a devenit virală pe rețelele de socializare. Un internaut a glumit pe marginea performanței, asigurând că „urechea lui Trump sângerează din nou” (cu referire la tentativa de asasinat asupra fostului președinte ). Aceste reacții au împins-o pe Ingrid Andress să se explice. „Nu am de gând să vă spun baliverne, eram beată aseară”, a spus cântăreața în vârstă de 32 de ani pe Instagram, precizând că începe detoxifierea marți. „Nu am fost eu aseară”, a adăugat ea, prezentând scuzele sale ligii de baseball, tuturor fanilor și țării ei, înainte de a pune punct cu umor: „Vă voi povesti cum decurge tratamentul, mi s-a spus că este foarte frumos”.
În ciuda acestui incident, Ingrid Andress rămâne o cântăreață recunoscută și apreciată în Statele Unite. După ce a compus numeroase piese pentru alți artiști, în 2020 și-a lansat albumul de debut, „Lady Like”, care i-a adus trei nominalizări la Grammy.
Dincolo de performanța eșuată, aceasta nu este prima dată când imnul american „The Star-Spangled Banner” este masacrat public, în special în timpul evenimentelor sportive. În 2018, cântăreața Fergie a fost aspru criticată după o performanță mediocră în timpul unui meci de baschet. (www.20minutes.fr – 18 iulie)/rcostea

RADOR RADIO ROMÂNIA (19 iulie)