„Străzi deschise, Bucureşti – Promenadă Urbană”

Expoziţii, spectacole de teatru, ateliere şi reprezentaţii de circ au loc şi astăzi pe Calea Victoriei, în cadrul evenimentului „Străzi deschise, Bucureşti – Promenadă Urbană”.

Pe lângă atracţiile artistice şi culinare, un punct de interes îl constituie chiar plimbările pietonale, după cum a aflat redactorul RRA Petruţa Dinu de la cei care au luat la pas Calea Victoriei:

-: Merg pe mijlocul străzii şi mai ales cu tricicleta, nu sunt gropi, se împinge ușor cărăciorul și știe deja locul de pizza, locul de înghețată. I se pare interesant.
-: Este relaxant, este bine, este plăcut.

Reporter: Ați mai fost până acum?
-: De multe ori, locuiesc în zonă. Sunt probleme legate de toaletele care nu există. Și cel puțin aici, în zona Pieții Victoriei, sunt multe gelaterii. Gălăgia este normală, nu este… încă suntem tineri și ăia mai în vârstă poate nu sunt. Noi, ăştia mai tineri, să zicem așa, este ok, o înțelegem.

Realizator: Restricţiile de trafic se menţin în zonă până la ora 22:00. Şoferii vor putea traversa Cale Victoriei doar pe la intersecţiile cu bulevardul Dacia, străzile Ştirbei Vodă şi Ion Câmpineanu şi bulevardul Regina Elisabeta./cpodea/gpodea

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂȚI – 21 iulie