Un nou mesaj RO-ALERT a fost primit de locuitorii din nordul judeţului Tulcea

Locuitorii din nordul județului Tulcea au primit din nou azi noapte, în jurul orei 1:20 un mesaj RO-ALERT prin care erau informați despre posibilitatea căderii unor obiecte din spațiul aerian pe teritoriul din apropierea graniței cu Ucraina, transmite Radio România Constanța, citând Inspectoratul pentru Situații de Urgență Delta Tulcea.

„Rugăm cetățenii să nu intre în panică, să urmeze indicațiile și sfaturile, iar dacă nu se simt în siguranță ori au nevoie de ajutor și sprijin, să apeleze pentru ajutor numărul unic de urgență 112. Facem precizarea că nu teritoriul țării noastre este vizat de atacurile Federației Ruse, iar aceste mesaje sunt transmise pentru a informa populația cu privire la faptul că există posibilitatea ca pe teritoriul României să cadă obiecte provenite în urma distrugerii unor aparate de zbor fără pilot”, scria în mesajul ISU Tulcea.

Este al doilea mesaj de informare transmis populației din zona de nord a județului Tulcea în 24 de ore. În urma celui de ieri dimineață, s-au primit zece apeluri la 112 din cauza exploziilor provocate de ruși în portul ucrainean Ismail./gpodea

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂȚI – 25 iulie