Evenimente ale corului Madrigal în minivancanţa de Sfânta Maria

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (13 august) – „Radiojurnal” – Realizator: Mihaela Mihai – Corul Madrigal pregăteşte o serie de evenimente pe litoral în minivacanţa de Sfânta Maria. Un prim concert „Ritualuri” la care intrarea va fi liberă va avea loc în zorii zilei de joi, pe plaja ZooM din Constanţa, a anunţat la RRA managerul corului, Emil Pantelimon:
Emil Pantelimon: Sfânta Maria este serbată încă din prima secundă a zilei de 15 august, pentru că la răsărit Madrigalul va prezenta un program foarte special și drag sufletului nostru pentru publicul din Constanța. Este un moment special, pe care l-am testat și anul trecut, Madrigal la răsărit, şi care a avut o energie fantastică. Concertul va începe la ora 06:00 pentru că la 06:12 va apărea soarele. Am trăit o energie excepțională anul trecut la acest concert și madrigaliștii care au cântat în timpul acestui răsărit și Ana Ungureanu care a dirijat corul și practic care a dirijat și răsăritul, să spun, a chemat soarele să iasă. A fost o emoție pe care n-am mai simțit-o eu, personal, în niciun alt spectacol, pentru că este un spațiu aparte, pentru că este o sărbătoare specială.
Realizator: Sărbătoarea va continua seara de la ora 19:00, când sute de copii vor cânta alături de Alexandra Ușurelu, trupa „Taxi” sau trupa „Vunk”.

/RADOR RADIO ROMÂNIA/lcoman/ilapadat