Infotrafic

Circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii normale, la această oră, pe majoritatea arterelor din ţară.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că pe DN65, la ieşirea din Craiova către Slatina, s-a produs un accident rutier, iar traficul în zonă este restricţionat. Mai multe informaţii ne oferă, acum, subcomisar de poliţie Dalia State.

Dalia State: Este vorba despre o coliziune în care au fost implicate un autocamion și două autoturisme. În urma impactului au rezultat trei victime, dintre care o persoană a fost transportată la spital în stare de inconștiență. Circulația rutieră se desfășoară doar pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției.

Referitor la valorile de trafic, acestea sunt normale pentru această oră matinală și se circulă în general fluent pe arterele rutiere, cu excepția autostrăzii A1 București.-Piteşti, unde este formată coloană de autovehicule la intrarea în Capitală. Ne așteptăm însă ca pe parcursul zilei valorile de trafic să crească pe drumul către mare sau către munte, întrucât se apropie bine vacanța de Sfânta Maria, în care mulţi turiști se vor deplasa către diferite destinații de vacanță, mai ales pe stațiunile de pe litoral.

Sfătuiesc şoferii să îşi planifice foarte atent călătoriile, luând în calcul și folosirea de rute alternative, să fie odihniți și să aibă apă pentru hidratare, întrucât traversăm o perioadă caniculară pentru jumătatea sudică a țării./denisse

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 13 august