Liderul PSD Marcel Ciolacu va candida pentru funcţia de preşedinte al României

Liderul Partidului Social Democrat Marcel Ciolacu va candida pentru funcţia de preşedinte al României. Cu câteva zile înaintea congresului formaţiunii, el le-a transmis colegilor din partid un mesaj cu decizia pe care a luat-o.

Marcel Ciolacu: Vă salut. După ce m-am consultat cu foarte mulți dintre dumneavoastră, am luat decizia să candidez la președinția României. Am vrut să aflați asta de la mine și nu de la televizor, pentru că această decizie o vom dezbate sâmbătă la congresul PSD. Avem cea mai bună echipă pentru România, așa cum am arătat la toate alegerile din ultimii patru ani. Sunt sigur că împreună vom reuși să recâștigăm președinția după 20 de ani.

Sâmbătă, la congres, voi prezenta planul meu pentru România. Sper din toată inima să-mi acordați onoarea de a lupta în numele dumneavoastră și al românilor pentru a câștiga alegerile prezidențiale. România are nevoie de stabilitate și echilibru. Contez pe voi toți și vă aștept alături de campania noastră. Vă mulțumesc./RADOR RADIO ROMÂNIA/csimion

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂȚI – 20 august