Funeraliile lui Alain Delon vor avea loc sâmbătă, 24 august, la proprietatea sa din Douchy, relatează mass-media franceză, precum BfmTv. Actorul decedat duminica trecută, care nu și-a dorit o ceremonie publică în onoarea sa, va fi înmormântat în jurul orei 17:00 alături de cei 35 de câini ai săi, într-o capelă pe care el însuși a construit-o în urmă cu aproximativ 20 de ani lângă moșia sa din Douchy, unde a locuit timp de 50 de ani.
Monseniorul Jean-Michel Di Falco, fost episcop de Gap, care l-a cunoscut pe Delon, credincios „de mult timp”, va celebra funeraliile, care vor avea loc în formă restrânsă în prezența celor trei copii ai săi Anthony, Anouchka și Alain-Fabien și a aproximativ 40 de persoane.
În schimb, controversata îngrijitoare-parteneră Hiromi Rollin, dată afară de pe moșie anul trecut din cauza unor dispute cu familia actorului, mai ales după debutul bolii grave care îl afectase pe actor, nu ar trebui să fie prezentă.
BfmTv mai relatează că Rollin încă speră să participe și a cerut unor intermediari să-i convingă pe copiii actorului, chiar dacă deocamdată nu ar fi primit răspuns. Unii apropiați ai celor trei copii ai lui Delon au confirmat că femeia nu este dorită la înmormântare. (www.ansa.it – 21 august)/oavram

RADOR RADIO ROMÂNIA (21 august)