Jennifer Lopez a cerut divorțul de Ben Affleck, după doar doi ani de căsnicie. Vedeta a depus cererea la Tribunalul din Los Angeles. Documentele nu indică existența unui acord prenupțial și, potrivit zvonurilor, nu ar exista.
Jen și Ben s-au mutat în Las Vegas, în urmă cu doi ani. Din luna mai circulă zvonuri despre o criză de cuplu, confirmată de mai multe ori de diverse surse. De altfel, actrița s-a prezentat singură în ultimele luni la MET Gala și, apoi, a anunțat renunțarea la turneu pe fondul vânzărilor de bilete dezamăgitoare, dar și „a nevoii de a fi alături de copiii, familia și prietenii ei”.
Jen și Ben nu au mai fost fotografiați împreună din martie, cu excepția cazului în care, la începutul lunii iunie, au fost înconjurați de paparazzi, în timp ce plecau de la meciul de baschet al fiului său în Santa Monica și, cu acea ocazie, și-au schimbat un modest sărut pe obraz: un sărut foarte diferit de cel pasional de acum trei ani de la MET Gala, care dezvăluia lumii reaprinderea unei pasiuni mai vechi.
Ben și Jen s-au cunoscut pe platourile de filmare ale filmului „Tough Love” în 2003 și au fost un cuplu pentru prima dată între 2002 și 2004 și erau pe punctul de a se căsători, dar nunta a fost anulată cu numai patru zile înainte de ceremonie, neoficial din cauza „atenției excesive a presei”. Motivele divorțului sunt necunoscute. Luni de zile au căutat o soluție și un acord pentru a pune capăt poveștii lor de dragoste, dar nu s-a ajuns niciodată la o înțelegere. (www.ansa.it – 21 august)/oavram

RADOR RADIO ROMÂNIA (21 august)