Andreea Bănică și Andrei Bănuță readuc la viață hitul anilor 2000: ,,Ai greșit”

Andreea Bănică și Andrei Bănuță reinterpretează cu emoție și prospețime hitul „Ai greșit” al trupei Blondy, aducându-l din nou în prim-planul muzicii românești. Cu un ton melodios și o interpretare plină de intensitate, acest duet transformă „Ai greșit” într-un imn al iubirii pierdute și al regretului. Dragostea aprinsă, asemenea unei flăcări neîmpăcate, este redată cu sensibilitate și pasiune de către cei doi artiști, oferind piesei un sound fresh și o învăluire contemporană. În această reîntoarcere muzicală, Andreea Bănică și Andrei Bănuță reușesc să îmbine armonios influențele din trecut cu vibe-ul modern, făcând ca „Ai greșit” să devină din nou un hit captivant.

O producție Cat Music, Mattman Music și Global Records, „Ai greșit” este scrisă de către cei doi artiști alături de Alexandru Ioan Deac, Alexandru Serbu și Ester Peony.

Andreea Bănică a lansat de-a lungul timpului numeroase hituri precum „De nebună”, „Ce vrei de la mine” (feat. Balkan), „Linda”, „Departamentul de relații” (feat. UDDI) și „Rain in July” (feat. Jorge), ce au cucerit publicul. De asemenea, Andreea Bănică și-a surprins fanii cu piese și în limba spaniolă sau engleză, printre care „Samba” și „Love in Brasil”, single-uri de succes care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube și care au fost difuzate în Turcia, Franța, Israel, Africa de Sud, Republica Cehă, Croația, Canada și nu numai.

Printre piesele de succes ale artistei se numără și „Fiesta”, „Sexy”, „În lipsa ta” (feat. What’s UP), „Rupem boxele” (feat. Shift), „Același iubit” și „Ale, Ale” (feat. Narcotic Sound). În urmă cu 10 luni, artista a colaborat cu Georgiana Lobonț pentru „Între două nu te plouă”, single ce a cucerit Trending-ul și a adunat peste 11 milioane de vizualizări pe YouTube.

Andrei Bănuță este unul dintre cei mai apreciați artiști ai generației sale, fiecare cântec lansat consolidându-i locul în topul preferințelor ascultătorilor. Deși acesta și-a descoperit dragostea pentru muzică încă din copilărie, participarea deopotrivă la cursuri de canto și concursuri, precum și experiențele prin care a trecut și colaborarea cu Mattman Music, au contribuit la conturarea personalității sale muzicale, transpusă în creațiile lui prin elemente R&B și soul, îmbinate cu accente pop. Un artist al contrastelor, nu se sfiește să alterneze versurile profunde și pline de semnificație pe care le compune cu melodiile vibrante și vesele. În 2023, colaborarea sa de succes cu Andra pentru piesa „Nu m-am gândit la despărțire” a stat timp de 19 săptămâni în Top 10 Media Forest, ajungând chiar pe locul #1. Ultima sa colaborare alături de DOMINO pentru „Afară plouă” a fost prezentă timp de 12 săptămâni în Top 10 cele mai ascultate piese la radio, atingând poziția #5. Mai mult decât atât, artistul a colaborat cu celebra formație Azur pentru piesa ,,Suflet de bagabont”, care a ajuns rapid în trending-ul YouTube. Pe lângă cariera muzicală, Andrei este protagonist în serialul „Groapa”, demonstrându-și versatilitatea și talentul în domeniul artistic.