Romfilatelia și ICI București lansează noi colecții de NFT-uri

Romfilatelia, în colaborare cu Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică – ICI București, anunță lansarea unor noi colecții de NFT-uri în data de miercuri, 4 septembrie 2024.

ICI București, partener strategic instituțional, a promovat,  încă de la deschiderea platformei instituționale de tranzacționare a activelor digitale,  colecția de NFT-uri intitulată „O Lume într-un Timbru”.

Prima colecție din acest an,  intitulată „Astronomy: Celestial Chronicles”, transformă fenomene astronomice uimitoare în artă digitală, fiind bazată pe o nouă emisiune de mărci poștale. Colecția vă invită să explorați cosmosul printr-un amestec fascinant de artă, istorie și știință, creând un portal către un moment în timp, celebrând astfel curiozitatea umană și frumusețea universului.

Colecția „Innovation, Steps Towards the Future” aduce elemente interactive și educaționale suplimentare oferite de tehnologia AR. Aceste caracteristici fac colecția de timbre mai interesantă și mai informativă, captând atât interesul colecționarilor experimentați, cât și al noilor veniți.

„Continuarea colaborării cu ICI București, care deține prima platformă instituţională europeană de tranzacţionare de active digitale, este rezultatul firesc al aprecierilor de care se bucură marca poștală, care se transferă prin NFT-uri în era digitală. Timbrul românesc reliefează memoria colectivă, personalități și evenimente  naționale și internaționale de importanță majoră și realizează prin aceste colecții tranziția de la real la virtual” a declarat Cristina Popescu, director general Romfilatelia

Marca poștală se reinventează, continuând călătoria în jurul lumii și în mediul digital, promovând colecții apreciate de public.

Pentru mai multe informații despre noile colecții și despre cum pot fi achiziționate, vizitați platforma ICI D|Services la https://nft.ici.ro/steps-toward-the-future

          https://nft.ici.ro/celestial-chronicles

Fiecare NFT din colecțiile lansate este garantat de tehnologia blockchain, asigurând autenticitatea și unicitatea fiecărui activ digital.