„Să fie, să fie!” Noul single Voltaj, difuzat în premieră de posturile radio cu ocazia aniversării celor 25 de ani de activitate muzicală

„Să fie, să fie!” Acesta e motto-ul băieților de la Voltaj, care sărbătoresc 25 de ani de muzică alături de publicul favorit, dar și titlul celui mai nou single al trupei. „Să fie, să fie!” este un single ce punctează un nou capitol în evoluția muzicală a trupei și aduce un sound fresh și inovator, iar pentru a marca acest moment special, posturile radio din România vor difuza simultan și în premieră această piesă, mâine, la ora 9:30 dimineața.

Voltaj s-a impus ca una dintre cele mai iubite formații din industria muzicală românească și continuă să inspire prin muzică și mesajele puternice. Solistul trupei, Călin Goia, a declarat: „Dincolo de concertul aniversar de la Sala Palatului din data de 3 decembrie și a Best Of-ului pe care îl vom lansa atunci, ne-am dorit să aniversăm acest sfert de veac împreună cu o piesă nouă, care să însumeze trăirile, emoțiile, energia și optimismul nostru. «Să fie, să fie!» e o urare pe care vrem s-o facem celor care ne-au susținut în toți acești ani și cărora le dorim să li se împlinească toate dorințele, mulțumindu-le că datorită lor ni s-au împlinit și nouă!”.

Cu o carieră impresionantă ce se întinde pe parcursul a douǎ decenii și jumǎtate, Voltaj este cunoscutǎ pentru hituri precum „Pic, Pic”, „Dă vina pe Voltaj”, „Și ce”, „Meci de box”, „Mi-e dor de”, „Doar pentru ea”, care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. Cea mai recentă colaborare a trupei este cu Zdob și Zdub pentru „Fratz”, un îndemn muzical la unitate, totul pe elemente din genuri variate precum hard rock moldovenesc și pop.

RADOR – 10 septembrie