Prietenul tău din oraș te ajută să ai un început de an școlar bun

Pe 14 septembrie, Agenția de presă RADOR Radio România va lansa noua sa campanie numită „Prietenul tău din oraș – Back to school”, dedicată atât elevilor români, cât și ucraineni aflați în Centrul ProVita din Vălenii de Munte.

Campania se va desfășura cu ajutorul voluntarilor Agenției de presă RADOR. Aceștia îi vor întâmpina pe copii cu autoturisme încărcate cu toate rechizitele necesare pentru ca micuții să aibă parte de un început de an școlar bun.

Fundamentul acestei campanii constă în convingerea angajaților de la Rador că dreptul la educație este egal pentru toti. Voluntarii cred cu tărie că investiția în educație este șansa micuților la un viitor mai bun și că, oferindu-le materialele necesare studiului, îi încurajează pe copii să se implice în actul de învățare cu mai mult interes.

*

RADOR Radio România are misiunea de a oferi zi de zi o informaţie profesionistă, rapidă şi complexă posturilor de radio naţionale, internaţionale şi regionale ale Societăţii Române de Radiodifuziune.

Asociaţia ProVita este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit, care îşi desfăşoară activitatea în satele Valea Plopului, Valea Screzii, Poseşti şi oraşul Vălenii de Munte din judeţul Prahova.

RADOR – 12 septembrie