Dmitri Medvedev a propus crearea unei baze de date deschise cu date personale ale inamicilor Rusiei

Vicepreședintele Consiliului rus de Securitate, Dmitri Medvedev, a propus crearea unei baze de date deschise care să conţină date personale ale duşmanilor Federaţiei Ruse.

Potrivit vicepreședintelui Consiliului rus de Securitate, apelurile de a-i ucide pe cetățenii ruși sau cele de a ataca adânc în teritoriile Federației Ruse nu ar trebui să rămână nepedepsite.

Solicitările de a-i omorî pe cetățenii ruși sau de a ataca adânc în teritoriile Rusiei nu ar trebui să rămână nepedepsite, a declarat vicepreședintele Consiliului rus de Securitate, Dmitri Medvedev, pe canalul său de Telegram. Politicianul a subliniat necesitatea ”de a nu da uitării apelurile infracţionale ale unor occidentali ciudați și de a se pregăti pentru răzbunare”.

”Cea mai importantă este eminenţa. Nu este la fel de important când anume ne vom răzbuna”, a subliniat Medvedev. ‘Să ştie fiecare ticălos, indiferent de națiune, credință, cetățenie și de poziția sa, care comite o crimă împotriva țării noastre și a poporului nostru, sau fiecare gunoi lovit în cap care ţipă efectiv ”Omorâţi-i pe civilii din Kursk”, să ştie că vor veni după ei”, a declarat Dmitri Medvedev.

”În pofida mai multor probleme juridice evidente, merită să ne gândim la crearea unei baze de date publice deschise ale inamicilor noștri, care să indice datele lor personale, care să fie folosite în scopuri destul de practice”, a concluzionat vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse./vdraguta/denisse

Agenţia de presă TASS – 17 septembrie