Pamela Anderson „a suferit de depresie timp de două decenii”

La sfârșitul lunii septembrie, Pamela Anderson a primit un premiu special al juriului la festivalul de la San Sebastian pentru rolul din „The Last Showgirl”.
În 2022, ea a interpretat rolul lui Roxie Hart în „Chicago” de pe Broadway. Jurnalistei de la „Variety”, ea i-a mărturisit: „Simt că am trecut de la ‘Baywatch’ la Broadway. Nu știu ce s-a întâmplat între timp, totul este neclar. Sunt doar fericită să fiu aici, în acest moment, pentru că cred că am suferit de depresie timp de două decenii”.
Canadianca datorează această revenire în prim plan în special difuzării documentarului „Pamela: O poveste de dragoste” și publicării memoriilor sale: „Love, Pamela”. Ea a explicat pentru „Variety”: „Ryan (White) a făcut acest documentar și așa m-a văzut Gia (Coppola). Întotdeauna am știut că sunt capabilă de mai mult. Este grozav să faci parte din cultura pop, dar este atât o binecuvântare, cât și un blestem. Oamenii se îndrăgostesc de tine din cauza costumului de baie. A durat mult, dar sunt aici”.
(www.lesoir.be – 8 octombrie)/rcostea

RADOR RADIO ROMÂNIA (9 octombrie)