Cântăreața o depășește astfel pe Rihanna cu venituri estimate la 1,4 miliarde de dolari.
Revista „Forbes” a dezvăluit clasamentul celor mai bogați artiști din lume. Potrivit acestuia, Taylor Swift o depășește acum pe Rihanna și devine cea mai bogată artistă din lume. Veniturile lui Swift depășesc 1,6 miliarde de dolari. Trebuie spus că în 2023, turneul său a depășit un miliard de dolari în venituri, a dezvăluit „Pollstar”, o premieră.
Turneul său se va încheia în decembrie 2024 după 152 de concerte și este de așteptat să genereze venituri de 1,5 miliarde de dolari, potrivit „Forbes”. Prin urmare, Swift depășește și recordul lui Elton John cu turneul său „Farewell Yellow Brick Road”. De peste cinci ori mai multe concerte, acest turneu a avut încasări în valoare de 939 de milioane de dolari.
Taylor Swift datorează acest nou record şi difuzării concertului ei în cinematografe, prcum și popularității sale. În 2023, a fost votată Persoana Anului de revista „Time”. Mai mulți observatori sunt de părere că artista „stimulează economia” orașelor prin care trece. (www.lesoir.be – 8 octombrie)/rcostea

RADOR RADIO ROMÂNIA (9 octombrie)