Sarah Ferguson face dezvăluiri despre formele de cancer cu care s-a confruntat

Sarah Ferguson a acordar un interviu publicaţiei „The Sun” și a dat veşti despre sănătatea ei.
Anul trecut, ducesa de York a fost diagnosticată cu cancer de sân și de piele. Ea liniștește, explicând că se simte mai bine: „La început, am crezut că sunt condamnată”.
Fosta parteneră a Prințului Andrew adaugă: „După mamografie, m-am gândit doar la ce este mai rău (…) Tratamentul mi-a salvat viața. Sunt dovada vie că este esențial să nu ratezi niciodată programările tale la control”.
La 64 de ani, ea explică: „Aproape că am ratat întâlnirea pentru că nu îndrăzneam să merg în centrul Londrei într-o zi fierbinte de vară. Plănuiam să-mi reprogramez controlul, dar când i-am spus surorii mele despre asta, ea a insistat să merg neapărat”.
Deși perioada a fost complicată, a fost bine susținută: „Datorită dragostei și sprijinului familiei mele, am reușit să rămân pozitivă (…) Încă nu pot spune că am scăpat de cancer. Dar tratamentul a fost un succes și testele arată că nu mai există metastaze. Sunt împăcată cu faptul că va trebui să fiu monitorizată îndeaproape pentru tot restul vieții”. (www.lesoir.be – 10 octombrie)/rcostea

RADOR RADIO ROMÂNIA (12 octombrie)