Poliţiştii au ridicat patru persoane în dosarul Ioan Crişan

Patru persone au ridicat poliţiştii în cazul omului de afaceri din Arad ucis cu peste trei ani în urmă după ce maşina în care se afla a sărit în aer. Ele se află acum în drum spre Bucureşti pentru audieri, iar printre ele este şi fiica milionarului.

Pentru mai multe informaţii suntem acum în direct cu corespondentul RRA, Ioan Suciu. El se află în faţa locuinţei fiicei omului de afaceri, unde poliţiştii tocmai au încheiat percheziţiile. Bună ziua!

Reporter: Bună ziua! În această dimineață, Poliția Română și Parchetul au efectuat șapte percheziții domiciliare într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de omor asupra omului de afaceri arădean, celebrul caz Ioan Crișan, ce a sfârșit într-o explozie a mașinii sale într-o parcare din cartierul arădean Aurel Vlaicu.

Din informațiile existente în acest dosar, astăzi au fost duse la audieri patru persoane, printre care și fiica omului de afaceri, Laura Crișan. De altfel, una din percheziții a avut loc în cartierul Micălaca din Arad, la locuința acesteia, unde locuia aceasta împreună cu copiii minori. Reamintesc că omul de afaceri Ioan Crișan a murit în urma unei explozii care a avut loc în 29 mai 2021, în parcarea unui supermarket din Arad.

Dispozitivul care l-a ucis pe Ioan Crișan a fost montat sub scaunul mașinii pe care acesta o conducea. Polițiștii au luat în calcul, totodată, la vremea respectivă, că suspecții ar fi fost ajutați de cetățeni străini și de aceea au cerut ajutorul unor instituții din străinătate./schelaru

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 23 octombrie