Circulaţia autovehiculelor cu capacitatea de peste 7,5 tone va fi restricţionată timp de 24 de ore pe teritoriul Ungariei

Circulaţia autovehiculelor cu capacitatea a peste 7,5 tone va fi restricţionată timp de 24 de ore pe teritoriul Ungariei, începând din această seară, de la ora 23:00, în contextul sărbătorii naţionale de mâine, 15 martie, care este zi nelucrătoare. Amănunte are comisarul-şef de poliţie Laura-Beatrice Bondar, de la Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea.

Laura-Beatrice Bondar: Restricţiile nu se referă la mijloace de transport care efectuează transporturi de mărfuri periculoase, de animale vii, de produse alimentare perisabile ori supuse unui anumit regim de temperatură.

Tot în această perioadă, șoferii automarfarelor vor avea obligația să staționeze în parcările special amenajate până la încheierea restricției de circulație pe drumurile publice din Ungaria. Precizăm faptul că în aceste intervale de timp, traficul de călători și autoturisme se va desfășura în condiții normale.

La ridicarea restricțiilor, Poliția de Frontieră recomandă șoferilor de automarfare tranzitarea tuturor punctelor de frontieră existente la graniță deschise tranzitului de mărfuri, astfel încât să se preîntâmpine apariția suprasolicitărilor, doar a unora dintre acestea, într-un timp foarte scurt.

Realizator: Este recomandată consultarea aplicației Trafic online, disponibilă pe pagina de internet a Poliției de Frontieră./geftene/schelaru

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 14 martie