: Târgul de Carte „Gaudeamus” Radio România a ajuns în Brașov

„Radiojurnal” – Realizator: Gabriela Mitrovici – De miercuri, Brașovul are cea mai mare librărie în aer liber: în Piața Sfatului a început Târgul de Carte „Gaudeamus” Radio România. Are detalii Mihaela Chirac de la Radio România Brașov FM.
Reporter: Mii de titluri de carte, peste 50 de expozanți, reduceri consistente, patru concursuri pentru tinerii cititori. Cel care a declarat oficial deschis evenimentul a fost președintele de onoare al târgului brașovean, profesor universitar doctor Adrian Lesenciuc.
Adrian Lesenciuc: E o ediție a târgului în care avem numeroși expozanți și numele cele mai importante în ceea ce privește editurile românești. Avem un timp suficient de lectură, de interacțiune directă cu cartea, posibilitatea de a discuta cu editorii și cu autorii cărților.
Reporter: Ediția brașoveană, deschisă până în 9 iulie, este organizată de echipa Gaudeamus și Radio România Brașov FM.
Răzvan Țirea, managerul Radio România Brașov FM: Sunt peste 50 de expozanți. Până la urmă, este cel mai mare târg de carte din țară și pentru noi este extraordinar să putem să fim organizatori la acest târg./abranescu/asalar

 

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (5 iulie)