AUR face apel la reprezentanţii USR pentru a semna moţiunea de cenzură

Realizator: Nicoleta Turcu – AUR face din nou apel la reprezentanţii USR să semneze textul unei moţiuni de cenzură la adresa guvernului. Liderul AUR, George Simion, susţine că, dacă USR nu se va alătura acestui demers, înseamnă că face jocul puterii, în sensul fragmentării opoziţiei:
George Simion: Se pare că noi suntem singura opoziţie de aici din Parlamentul României şi nu înţelegem sincer cum vor putea explica cei de la USR propriilor alegători acest refuz de a depune moţiune de cenzură. Dacă până vineri după-masă cei de la USR nu vor veni să depună moţiunea de cenzură cu orice text vor ei, înseamnă că cei de la USR nu fac altceva decât jocul lui Marcel Ciolacu, care asta a vrut, fragmentarea opoziţiei, cumpărarea cu anumite funcţii, cu anumite privilegii a unora şi altora dintre parlamentari.
Realizator: Liderul AUR a mai anunţat că, dacă nu vor strânge cele 117 semnături necesare pentru depunerea moţiunii de cenzură, partidul pe care îl conduce va susţine orice alt demers împotriva măsurilor pentru care guvernul şi-a asumat răspunderea în parlament, inclusiv sesizarea CCR./RADOR RADIO ROMÂNIA/lcoman/ilapadat

(RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 27 septembrie)