Cum să-ți surprinzi persoana iubită de Ziua Îndrăgostiților?

Se apropie una dintre cele mai romantice zile ale anului și încă nu știi cum să-ți surprinzi iubita sau iubitul de Ziua Îndrăgostiților? Nu-ți face griji, în acest articol îți vom oferi câteva idei de momente romantice pentru a face cel mai bun cadou de Ziua Îndrăgostiților.

1. Oferă cadou o cutie de ciocolată! Deși e unul dintre cele mai clasice cadouri de Ziua Îndrăgostiților, o cutie bună de ciocolată nu se demodează niciodată. Aceasta este o opțiune care va merge la fix, pentru că practic toată lumea iubește ciocolata. Cu lapte, albă, neagră, cu fructe, cu sare… Sunt variante pentru toate gusturile. Iar dacă nu știi care sunt preferințele lui/ale ei, poți alege oricând o cutie mai tradițională sau una cu diferite arome.

2. Trimiterea unui buchet de flori! Dacă nu-ți poți petrece această zi cu jumătatea, îți poți surprinde partenera trimițându-i un buchet de flori. Dacă nu știi care sunt florile ei preferate, trandafirii roșii, un simbol al iubirii, pasiunii, frumuseții și respectului, sunt un cadou clasic, cu care nu poți da greș, deși flori precum crinii, garoafele sunt, de asemenea, oferite de obicei cu această ocazie, ori orhidee.

3. Oferă parfumul preferat! Un alt cadou cu care să-ți surprinzi iubita sau iubitul de Ziua Îndrăgostiților este parfumul preferat. Parfumurile sunt un cadou ideal atât pentru femei, cât și pentru bărbați, deoarece tuturor ne place să fim răsfățați de mirosul plăcut. Alegerea unui parfum care se potrivește unei persoane este o decizie foarte aparte pentru fiecare dintre noi, de aceea ori de câte ori faceți un astfel de cadou este important să cunoașteți foarte bine cealaltă persoană și în acest caz să știți ce parfum folosește zilnic sau pentru ocazii speciale, pentru a nu greși.

4. Pregătește o cutie cu cinci ispite! Un cadou original de Ziua Îndrăgostiților este să faci o cutie cu cinci senzații. În cazul în care nu știi despre ce este vorba, e o într-o cutie cu cinci cadouri menite să stimuleze fiecare dintre simțuri: văzul, auzul, mirosul, atingerea și gustul.

Această cutie poate include unele dintre cadourile menționate mai sus, de exemplu, parfum ca și cadou pentru a stimula simțul mirosului sau o cutie de ciocolată pentru a stimula gustul. De asemenea, puteți include detalii romantice pentru partenerul dv., cum ar fi o fotografie cu voi doi, un CD personalizat cu muzica preferată, ori un masaj relaxant de cuplu. Pentru a pune cireașa pe tort, însoțiți aceste cadouri de ambalaje frumoase și un mesaj romantic de dragoste. Cu siguranță îți vei surprinde partenerul/partenera!

5. Bucurați-vă de o experiență în cuplu! Sunteți unul dintre acele cupluri cărora le place să-și petreacă timpul făcând diferite activități? Alege să-i oferi o experiență pentru doi. Bucurați-vă de o zi relaxantă împreună la un centru spa, mergeți la o degustare de vin, bere sau brânză, simțiți adrenalină într-un un salt cu parașuta etc. Există mii de posibilități!

6. Pregătiți o cină romantică acasă! Dacă chiar vrei să-ți impresionezi partenerul de Ziua Îndrăgostiților, este timpul să scoți artileria grea și să-l surprinzi cu o cină romantică. O cina romantică nu trebuie întotdeauna să aibă loc într-un restaurant scump, ea poate fi organizată acasă într-un mod mult mai intim și personal. Pentru a pregăti o cină romantică acasă, nu trebuie să puneți flori sau inimioare peste tot. Vă sfătuim să aranjați o masă elegantă cu o față de masă și tacâmuri speciale, să aprindeți câteva lumânări, să puneți muzică pe fundal și să pregătiți câteva dintre preparatele preferate. Suntem siguri că cu sfaturile noastre veți reuși! (www.actualno.com-13 februarie)/pmirela

RADOR RADIO ROMÂNIA (13 februarie)