O continuare a trupei Beatles? Fiii lui John Lennon și Paul McCartney semnează împreună un cântec

Lansarea piesei a fost anunțată vinerea trecută de James McCartney, care o interpretează. ” ‘Primrose Hill’ este aici! Sunt atât de încântat să împărtășesc ultima mea melodie, scrisă împreună cu dragul meu prieten Sean Ono Lennon”, a scris el pe Instagram, alături de un selfie în tonuri sepia cu el și fiul lui, John Lennon care sunt leiţi taţii lor.
„Odată cu lansarea acestei piese, se simte într-adevăr o continuitate”, a adăugat cântărețul. Piesa este o referire la cartierul luxos din Londra cu același nume şi în care locuiesc multe vedete, printre care și Paul McCartney (81 de ani).
Piesa este o baladă cu ecouri melancolice, în care influența celor două vedete ale grupului Liverpool – care proveneau din cartierele modeste ale orașului muncitoresc din nordul Angliei – este mai mult decât evidentă. Ea nu i-a lăsat indiferenți pe fanii trupei Beatles pe rețelele de socializare.
„Dacă închideți ochii, auziţi aceleași voci!!”, ca cea a lui John Lennon (decedat în 1980) și a lui Paul McCartney, aprobă de exemplu unul dintre fani pe Instagram.
„N-am crezut niciodată că voi auzi o nouă melodie Lennon/McCartney în 2024”, se bucură altul.
Mergând pe urmele taţilor lor, James McCartney, în vârstă de 46 de ani, și Sean Ono Lennon, în vârstă de 48 de ani, au îmbrățișat cariere muzicale, primul colaborând în special la albumele tatălui său, departe totuşi de succesul planetar al truoei Beatles… (www.lalibre.be – 18 aprilie)/rcostea

RADOR RADIO ROMÂNIA (19 aprilie)