Polițiștii se așteaptă la aglomerație pe drumurile care vin sau merg către mare sau de la munte

Traficul se desfășoară în condiții normale la această oră, însă polițiștii se așteaptă la aglomerații pe drumurile care vin sau merg către mare sau de la munte. În plus, este o coloană de câțiva kilometri în apropierea podului de la Giurgiu-Ruse, unde au început lucrări de reparații – ne-a oferit detalii Dalia State de la Centrul Infotrafic al Poliției Române.
Dalia State: Pe arterele rutiere principale se circulă pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori de trafic scăzute. Ne așteptăm însă ca pe parcursul zilei aceste valori de trafic să crească atât pe drumul către mare, cât și pe cel către munte, mai ales pe Valea Prahovei, pentru că Valea Oltului s-a închis din data de 8 iulie și acum se circulă și mai greu pe DN 1 Ploiești-Brașov. Un alt drum național unde ne așteptăm să crească valorile de trafic pe parcursul zilei, dar și în perioada următoare este DN 5, vorbim de podul Giurgiu-Ruse, pentru că aici au început lucrări de reparații și se circulă doar pe o singură bandă, semaforizat pentru ambele sensuri.
La această oră este formată coloană de autovehicule la ieșirea din țară, de aproximativ 5 km. /RADOR RADIO ROMÂNIA/amirea