TAROM a primit aproximativ 600 de solicitari pentru despăgubiri în urma anulării mai multor curse aeriene, la începutul săptămânii trecute

TAROM a primit până acum aproximativ 600 de solicitari pentru despăgubiri în urma anulării mai multor curse aeriene, la începutul săptămânii trecute.

Operatorul aerian precizează însă că marea majoritate a cererilor nu prezintă date complete pentru iniţierea plăţilor şi menţionează că sunt necesare informaţii privind numele pasagerului, numărul zborului, o copie a biletelor de călătorie şi codul rezervării, iar dacă este cazul – dovada plăţii pentru cheltuielile suplimentare care s-au impus. De asemenea este nevoie să se menţioneze pentru ce modalitate de compensare se optează – bani sau voucher electronic.

Compania a pus la dispoziţie o adresă de email dedicată: despagubire8iulie@tarom.ro, unde se transmit toate aceste date, care trebuie să fie însoţite de cele referitoare la contul bancar, dacă pasagerii optează pentru plata în bani.

Compensaţia are o valoare cuprinsă între 250 şi 750 de euro, în funcţie de tipul zborului anulat şi modalitatea aleasă pentru despăgubire. Vă reamintimcă, pe 8 iulie, mai mulţi piloţi TAROM s-au declarat inapţi de zbor – un protest neoficial faţă de nivelul salariilor şi condiţiile de muncă./csimion

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂȚI – 16 iulie, ora 19:00)