Pepe lansează „Zâmbeşte” chiar de ziua lui !!!

Pepe continuă cum nu se poate mai frumos tradiţia lansărilor de piese noi de ziua lui şi astăzi, la patru şi cinci 😉 minute lansează „Zâmbeşte”, primul single – podcast, am putea spune, dacă ne uităm ce mesaj vrea să transmită şi în ce formă dar, mai ales, dacă vedem videoclipul.

„Zâmbeşte” este o piesă a maturitaţii din toate punctele de vedere. Întotdeauna am încercat să cânt ceea ce simt şi am folosit muzica de multe ori doar ca pretext pentru a-mi exprima trăirile, sentimentele, dorinţele. Mă regăsesc total în versurile piesei „Zâmbeşte” şi sunt convins că mulţi simt la fel, mai ales în momentele în care închid capitole din viaţa lor şi au nevoie de un punct de sprijin pentru a merge mai departe. „Zâmbeşte” este un îndemn să privim înainte cu încredere şi optimism, chiar şi atunci când viaţa ne pune la încercare.” a spus Pepe.

Omar Secada este cel care a lucrat alături de Pepe la piesa, lucru care capăta sens dacă vedem că şi „Iubesc”, o altă piesă de referinţă, „mai grea” a lui Pepe este tot produsul colaborării dintre cei doi.

Şi dacă tot ne-am amintit  de „Iubesc”, videoclipul piesei „Zâmbeşte” este semnat de acelasi regizor. Dan Petcan este cel vinovat de traspunerea unei piese într-un podcast, lucru care rescrie un pic regulile genului şi este o nouă „transformare” adusă formatului de către Pepe după cunoscutele proiecte ale artistului, „Concert Online” şi „Bar Online”.