Circulaţia pe Valea Oltului se va relua luna viitoare

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (19 iulie) – Realizator: Laurenţiu Văduva – Circulaţia pe Valea Oltului se va relua luna viitoare, iar lucrările pe acest tronson de drum sunt realizate în proporție de 40%, susține ministrul transporturilor, Sorin Grindeanu. El a precizat astăzi, într-o conferință de presă, la Timișoara, că va merge săptămâna viitoare pe șantier pentru a verifica personal stadiul lucrărilor.
Sorin Grindeanu: Marți o să merg să văd cum se desfășoară lucrările. O să fie marți două săptămâni de la acele restricții absolut necesare. Eu nu cred că s-ar putea face defrișări pe timp de noapte. Această decizie a fost luată urmare a consultărilor cu toți cei care se pricep. Aseară, raportul, că îmi vine în fiecare zi raport pe ceea ce se întâmplă pe Valea Oltului, arată că sunt undeva la 40%, sunt în grafic, ceea ce înseamnă că, așa cum am spus, 9 august să reia circulația.
Realizator: Ministrul transporturilor a adăugat că pe 25 iulie se vor finaliza și reparațiile la DN 68 A Marginea-Coșava, unde șoferii stau la cozi interminabile, transmite corespondentul RRA Alina Bujancă./RADOR RADIO ROMÂNIA/lcoman/asalar