Infotrafic

Nu sunt probleme în traficul rutier, însă vântul puternic a dus la închiderea porturilor Constanţa Nord şi Sud. Continuă şi lucrările pe DN 7, în judeţul Vâlcea, dar şi cele la Podul Giurgiu-Ruse. Ne-a oferit detalii Mirela Simioana de la Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Mirela Simioana: La această oră nu sunt semnalate restricții de circulație pe drumurile naționale sau autostrăzile țării, ca urmare a vreunui accident rutier.

În schimb, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, respectiv a vântului puternic, în portul Constanța Nord și Sud din județul Constanța a fost restricționat temporar traficul maritim și fluvial, iar pe DN 7, în județul Vâlcea, pe mai multe tronsoane kilometrice, sunt instituite restricții de circulație pentru a permite efectuarea de lucrări, iar traficul se va desfășura îngreunat pe jumătate de cale. Acestea sunt evidențiate pe site-ul Poliției Române, la secțiunea „Infotrafic”, și sfătuim conducătorii auto să ruleze cu atenție și să reducă viteza în zona lucrărilor semnalizate.

Și vă reamintesc că din data de 10 iulie, timp de aproximativ 2 ani, se execută lucrări de reparație a Podului Giugiu-Ruse pe tronsonul bulgar, lucrări care se vor desfășura zilnic timp de 10-12 ore, iar traficul se va desfășura alternativ pe o singură bandă, fiind restricționat inițial sensul de intrare în Bulgaria și ulterior sensul de intrare în România, la această oră nefiind semnalată aglomerație la vamă./geftene/csimion

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂȚI – 30 iulie