Dmitri Medvedev a declarat că schimbul de deţinuţi a readus în Federația Rusă eroi și patrioți

Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Dmitri Medvedev, a remarcat că în Occident au plecat trădătorii Rusiei. Schimbul de deţinuţi între Federația Rusă și Statele Unite a ajutat la readucerea în ţară a patrioților și a eroilor, în timp ce trădătorii Rusiei, alături de cetăţenii străini, au plecat în Occident, a subliniat vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Dmitri Medvedev, pe canalul său de Telegram, menționând că schimbul de deţinuţi s-a dovedit a fi în favoarea Moscovei.

‘Schimbul care a avut loc a fost cel mai mare din istoria modernă’, a amintit vicepreședintele Consiliului rus de Securitate. ‘Totul a avut loc și, să o spunem cu toată sinceritatea, în favoarea noastră, fapt despre care au trâmbițat deja mass-media și politicieni occidentali’.

‘Pe cine a recuperat țara noastră?’, a atras atenţia Medvedev. ‘Cetățenii care au revenit în ţară sunt patrioți ai patriei noastre care au realizat fapte de vitejie. În același timp, în cadrul schimbului, au fost extrădaţi cetăţeni străini care au comis infracțiuní, precum și cetățeni ai Rusiei care și-au stabilit drept obiectiv în viață să distrugă propria lor țară. Să o spunem franc: ei sunt trădători, dacă nu în sens legal, atunci în sensul moral al cuvântului’, a concluzionat vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse. /vdraguta/gpodea

Agenţia de presă TASS – 4 august