Festivitate de închidere a Jocurilor Olimpice Paris 2024

Jocurile Olimpice de Vară de la Paris sunt la final. Ceremonia de închidere începe de la această oră pe Stade de France.

Un stadion găzduieşte ceremonia, spre deosebire de cea de deschidere, care a avut loc, mai neconvenţional, pe fluviul Sena. Revine în direct cu detalii trimistul RRA Robert Şişcă. Bună seara, Robert.

Reporter: Bună seara. Bine aţi venit pe Stade de France, cel mai aşteptat moment al finalului este această festivitate de închidere a Jocurilor Olimpice Paris 2024. Este momentul în care pe cele două ecrane gigant rulează imagini de la festivitatea (transmisiune defectuoasă) Ne aşteaptă scena care este pregătită cu cele cinci cercuri olimpice în relief. Va fi un show unic în aer liber cu peste 70.000 de oameni care asistă din acest moment la această festivitate de închidere a ediţiei de vară Paris 2024.

Realizator: Mulţumim Robert Şişcă. Sportivii care au făcut parte din delegaţia României au obţinut la această ediţie nouă medalii: trei de aur, patru de argint şi două de bronz. Cel mai bun rezultat de la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012. Halterofila Mihaela Cambei, medaliată cu argint la Paris, este purtătoarea de drapel a delegaţiei ţării noastre la ceremonia de închidere din această seară./RADOR RADIO ROMÂNIA/csimion

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂȚI – 11 august