La Sibiu se deschide Târgul de Carte Gaudeamus, organizat de Radio România

La Sibiu se deschide, astăzi, Târgul de Carte Gaudeamus, organizat de Radio România. Timp de 5 zile, în Piaţa Mare din centrul istoric al oraşului, sibienii şi turiştii sunt invitaţi să aleagă din bogata ofertă editorială. Cu detalii, Carmen Vulcan:

Reporter: În cele 15 pavilioane amplasate în Piaţa Mare a Sibiului, Târgul de Carte Gaudeamus aduce la un loc peste 40 de expozanți. Vor fi prezente cele mai cunoscute edituri din România, dar și distribuitori de carte, jocuri, muzică și materiale educaționale.

Pe perioada târgului vor fi organizate șapte evenimente editoriale, lansări de carte și sesiuni de autografe. De bogata ofertă a Târgului de Carte Gaudeamus Radio România se vor putea bucura atât sibienii, cât și turiștii care vor ajunge în această minivacanță de Sfânta Maria la Sibiu. Cei care nu o pot face, vor putea urmări ofertele și evenimentele târgului online, pe site-ul gaudeamus.ro.

Astăzi, în prima zi, târgul își va primi iubitorii de lectură începând cu ora 17:00 până la ora 22:00, iar în celelalte patru zile programul de vizitare va fi între orele 10:00 şi 21:00. Accesul publicului este liber./cpodea

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 14 august